Ideell förening – Center för socialt entreprenörskap

Rådgivning & utbildning för
socialt & kulturellt entreprenörskap

Center för Socialt Entreprenörskap jobbar för att främja hållbarhet och innovation genom att agera rådgivare för sociala och kulturella entreprenörer och genom att vara aktiva partners i EU projekt med fokus på social integration, hållbarhet, utbildning inom antidiskriminering och jämställdhet. Vi arbetar även som experter i uppdrag åt myndigheter och regioner såväl nationellt som internationellt. CSES startade 2011 som Sveriges första inkubatorer för socialt entreprenörskap. Sedan dess har vi stöttat hundratals människor med idéer som skapar skillnad, alla med olika bakgrunder, erfarenheter och utmaningar.


Ser du dig som en innovatör, kreatör, idéspruta eller företagare?
Vi bryr oss mindre om benämningen, det viktiga är ditt engagemang.

För oss innebär socialt och kulturellt företagande ”Entreprenörskap vars kärnverksamhet inte bara ger intäkter till ägare och anställda utan också på ett konkret och mätbart sätt gynnar individer och samhälle, lokalt, regionalt eller globalt.”

Just nu är vi extra glada över att kunna erbjuda gratis rådgivning för alla som är skrivna i Stockholm i samarbete med Stockholm Stad. Utifrån dina behov hjälper vi dig att skapa en tydligare plan för ditt nästa steg. Fyll i formuläret via boka knappen så berättar vi mer.
Är du inte bosatt i Stockholm så erbjuder vi dig att delta på våra kostnadsfria grupprådgivningar, för mer info se vår FB.

LÄR DIG IDENTIFIERA OCH HANTERA MJUKA VÄRDEN.

STRESS
MOTIVATION
SJÄLVFÖRTROENDE

Som entreprenör är stress, motivation och självförtroende, begrepp man måste relatera till. EFE – Entrepreneurship for everyone är ett Erasmus+ projekt som handlar om att stötta och hjälpa entreprenörer genom att lära sig att identifiera och hantera olika mjuka värden. I projektet jobbar vi med att ta fram verktyg för att hjälpa fler entreprenörer.

Läs mer om projektet på www.efe.eu

TILLSAMMANS SKAPAR VI SKILLNAD

Ett urval av changemakers vi stöttat.

SVENSKA MED BABY

Svenska med baby erbjuder aktiviter för nya och etablerade i Sverige och deras barn.

LÄS MER PÅ WWW.SVENSKAMEDBABY.SE

PEPPY PALS

PEPPY PALS lär ditt barn att förstå och hantera sina egna och andras känslor. Verktyg utvecklade i samarbete med forskare och psykologer.

LÄS MER PÅ WWW.PEPPYPALS.COM

MY DREAM NOW

My Dream Now erbjuder ett konkret program för inspirerande samverkan mellan skola och arbetsliv.

LÄS MER PÅ WWW.MYDREAMNOW.SE

FÖLJ OSS PÅ RESAN.

hej@cses.se
Center för Socialt Entreprenörskap Sverige @2021